From Process to Pack
Solutions in the Nordics

Ruotsi

IMA perustettu Bolognassa Italiassa 1961. IMA on maailman johtava lääketeollisuuden prosessi ja pakkauskoneiden valmistaja. Jatkuva tutkimus ja innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen ovat IMAn tunnusmerkkejä globaalille lääketeollisuudelle. IMA löytää tarpeisiisi parhaimmat ratkaisut.

Fribourg, Sveitsi. Fuchs on erikoistunut helppokäyttöisten ja tehokkaiden tynyrisekoittimien valmistukseen. Sekoittimia laboratorio koosta aina tuotanto kokoihin.

Joona Sveitsi, perustettu 1986. Gerteis kehittää, suunittelee ja valmistaa rullakompaktoreita. GERTEISin osaaminen ja tieto kompaktoreista antaa sinulle ratkaisevan edun uusien tuotteiden kehityksessä. Patentoidut kompaktorit helpottavat siirtymistä tuotekehityksestä tuotantoon.

Sveitsiläinen yritys. Krämer on maailman ensimmäinen tablettien pölypoisto järjestelmien valmistaja. Ensimmäinen pölynpoistaja valmistui yli 40 vuotta sitten. Krämer on maailmanlaajuisesti toimittanut yli 7 000 pölynpoistojärjestelmää.

Oy Webmatic Ab

Holmbackantie 30
FI-02480 Kirkkonummi
Finland

Projektit & myynti

Åke Åberg
+358 50 520 2533
ake.aberg@webmatic.fi

Toimisto & varaosat

Pamela Åberg
+358 50 325 6954
pamela.aberg@webmatic.fi

IMA logoFrewitt logoFuchs logoGerteis logoMuller logoOptrel logoKrämer logoAdamus logoCeia logo      LKE logo     HAPA logoUson logo

Copyright © 2021 Oy Webmatic Ab

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö