From Process to Pack
Solutions in the Nordics

Suomi

IMA perustettu Bolognassa Italiassa 1961. IMA on maailman johtava lääketeollisuuden prosessi ja pakkauskoneiden valmistaja. Jatkuva tutkimus ja innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen ovat IMAn tunnusmerkkejä globaalille lääketeollisuudelle. IMA löytää tarpeisiisi parhaimmat ratkaisut.

FREWITT perustettu 1946 Fribourgissa Sveitsissä. Frewitt kehittää ja valmistaa korkealaatuisia granulointi myllyjä lääketeollisuuteen jotka tarjoavat pitkän käyttöiän Sveitsin laatustandardien mukaan.

Fribourg, Sveitsi. Fuchs on erikoistunut helppokäyttöisten ja tehokkaiden tynyrisekoittimien valmistukseen. Sekoittimia laboratorio koosta aina tuotanto kokoihin.

Joona Sveitsi, perustettu 1986. Gerteis kehittää, suunittelee ja valmistaa rullakompaktoreita. GERTEISin osaaminen ja tieto kompaktoreista antaa sinulle ratkaisevan edun uusien tuotteiden kehityksessä. Patentoidut kompaktorit helpottavat siirtymistä tuotekehityksestä tuotantoon.

Tehdas sijaitsee Saksassa, Freiburgissa. LKE valmistaa alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä hygieniaherkkiin ympäristöihin tuotteita kuten lavoja, pumppukärryjä myös punnituksella, nostimia sekä erilaisia sisäiseen logistiikkaan sopivia kärryjä ym.

Szczecin, Puola. ADAMUS tarjoaa asiakkailleen laadukkaita painimia, matriiseja ja formaattiosia tablettipuristimiin, kapselitäyttökoneisiin ja blisterikoneisiin.

Volkestwill Sveitsi. Hapa on toimittanut paino koneita melkein kaikille suurimmille lääkeyhtiöille ympäri maailmaa. Hapan missio on antaa asiakkaille mahdollisuus parantaa tuotantoa painatus ratkaisuilla jotka lisäävät arvoa pakkausprosesseissa.

Sveitsiläinen yritys. Krämer on maailman ensimmäinen tablettien pölypoisto järjestelmien valmistaja. Ensimmäinen pölynpoistaja valmistui yli 40 vuotta sitten. Krämer on maailmanlaajuisesti toimittanut yli 7 000 pölynpoistojärjestelmää.

Globaalisti etabloitunut saksalainen perheyritys 120 vuoden kokemuksella. Muller on tynnyri ja konttijärjestelmien maailmanlaajuisesti tunnettu toimittaja.

Suffolk, Iso Britania. Uson valmistaa korkealaatuisia tiiveystestaus laitteita. Uson on sertifioitu yritys.

Ceia perustettu 1962 Arezzo, Italia. Ceian päätoimi on metallinpaljastimien suunittelu ja valmistus. Ceian metallipaljastimet havaitsevat metallin tiukimman laadunvalvonnan mukaisesti.

Optrel on osa Stevanato Groupia. Optrel valmistaa vialien, ampullien, lasipullojen ja ruiskujen semi-automaattisia ja automaattisia tarkastuskoneita. Eri malleja on saatavana, yksinkertaisista työtaso koneista automaattikoneisiin missä nopeudet jopa 800 tuotetta/min.

Oy Webmatic Ab

Holmbackantie 30
FI-02480 Kirkkonummi
Finland

Projektit & myynti

Åke Åberg
+358 50 520 2533
ake.aberg@webmatic.fi

Toimisto & varaosat

Pamela Åberg
+358 50 325 6954
pamela.aberg@webmatic.fi

IMA logoFrewitt logoFuchs logoGerteis logoMuller logoOptrel logoKrämer logoAdamus logoCeia logo      LKE logo     HAPA logoUson logo

Copyright © 2021 Oy Webmatic Ab

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö