From Process to Pack
Solutions in the Nordics

Pakkauskone

Korkeatasoinen pakkauskone varmistaa, että tuotteet saadaan pakattua huolella, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Laite soveltuu monipuolisesti lääke-, kosmetiikka-, kemian- sekä elintarviketeollisuuteen, prosessista pakkaukseen. Meiltä myös asennuspalvelu!

Pakkauskone jokaiseen tarpeeseen

Pakkauskone purkkien lajittelija IMA

Toimittamamme pakkauskone soveltuu muun muassa tablettien, kapseleiden, ampullien, viaalien, pullojen, ruiskujen, inhalaattoreiden, pussien, tuubien, koteloiden sekä erilaisten laatikoiden pakkaamiseen.

Hyvin toteutettu pakkausprosessi on minkä tahansa tuotteen turvallisuuden ja säilyvyyden kannalta ensisijaisen tärkeää. Saat kauttamme niin yksittäiset pakkauskoneet kuin laajat pakkauskonelinjastotkin.

Pakkauslinja

Purkkien lajittelijat

Tablettien ja kapseleiden laskinkoneet

Korkituskoneet

Etiketöintikoneet

Kotelointikoneet

Laatikointikoneet

Lavaajat

Blisterikoneet

Ryhmäpakkauskoneet

Painokoneet, etiketit, foliot ja kotelot

Tiiveystesterit

Koneet myös lääketeollisuuden vaatimuksiin

Lääketeollisuudessa pakkauskoneiden turvallisuus ja korkealaatuisuus ovat erityisen tärkeässä roolissa, sillä  vaatimukset ovat tarkkaan määriteltyjä.

Edustamme Pohjoismaissa italialaista pakkauskonevalmistaja IMAa. Italian Bolognassa vuonna 1961 perustettu IMA on maailman johtava lääketeollisuuden prosessi- ja pakkauskoneiden valmistaja. Erilaisten innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen kuuluu IMAn globaalin lääketeollisuuden tunnusmerkkeihin, joten tarjolla olevat tuotteet sopivat vaativiin tarpeisiin.

Helppo käyttöönotto ja asennus

Me Webmaticilla haluamme, että pakkauskone on mahdollisimman helppo ottaa käyttöön. Siksi toimitammekin kauttamme tilatut tuotteet asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme yhteistyössä päämiehemme kanssa myös koneen asennuksen. Lisäksi jokainen asiakas saa kauttamme halutessaan hyödyllisen käyttöönottokoulutuksen, jonka avulla varmistetaan, että uusi pakkauskone saadaan sujuvasti käyttöön.

Kauttamme saat myös monipuoliset huolto- ja varaosapalvelut. Kaikki asentajamme ja huoltajamme ovat koulutettuja, sertifioituja sekä nimenomaan toimittamiimme pakkauskoneisiin erikoistuneita.

Valitaan yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut

Tuotevalikoimamme koostuu kansainvälisesti tunnettujen valmistajien korkeatasoisista koneista ja laitteista. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa suunnittelemme aina erilaisiin tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla sopivan tuotekokonaisuuden.

Me Webmaticilla olemme suunnitelleet, toimittaneet ja asentaneet erilaisia pakkauskoneita jo vuodesta 1997 saakka. Kahden vuosikymmenen aikana meille onkin kertynyt laajaa kokemusta erilaisten koneratkaisujen suunnittelusta sekä toimittamisesta aina niiden asennus- ja käyttökoulutusvaiheeseen asti. Pitkään jatkunut yhteistyömme luotettavien päämiesten kanssa takaa, että jokaisella asiantuntijallamme, asentajallamme, käyttökouluttajallamme ja huoltohenkilöllämme on perusteellinen kokemus edustamiemme tuotemerkkien kanssa työskentelemisestä.

Hyödynnä ammattitaitoamme

Pyydäthän meiltä halutessasi myös konsultointiapua erilaisissa pakkausratkaisuihin liittyvissä kysymyksissäsi.

Ota yhteyttä

Tuotteet

Oy Webmatic Ab

Holmbackantie 30
FI-02480 Kirkkonummi
Finland

Projektit & myynti

Åke Åberg
+358 50 520 2533
ake.aberg@webmatic.fi

Toimisto & varaosat

Pamela Åberg
+358 50 325 6954
pamela.aberg@webmatic.fi

IMA logoFrewitt logoFuchs logoGerteis logoMuller logoOptrel logoKrämer logoAdamus logoCeia logo      LKE logo     HAPA logoUson logo

Copyright © 2021 Oy Webmatic Ab

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö