From Process to Pack
Solutions in the Nordics

Etiketöintikoneet

Tilaa kauttamme laadukas etiketöintikone teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme ja asennamme laitteita yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy erityisesti lääketeollisuuteen, kosmetiikka- sekä elintarviketeollisuuteen sopivia laitteita. Etiketöintikone sopii muun muassa erilaisten ampullien, viaalien, pullojen, purkkien sekä koteloiden etiketöintiin.

Meillä on pitkä kokemus erilaisten prosessi- ja pakkauskoneratkaisujen suunnittelusta, toimittamisesta, asentamisesta, käyttökoulutuksesta ja huollosta. Toimitamme agentuuripohjaisesti laajan valikoiman erilaisia etiketöintikoneita. Päämiehemme on arvostettu italialainen teollisuus- ja prosessikoneita valmistava IMA.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta
Etiketöintikone IMA_SENSITIVE_AP400_Compact
Etiketöintikone IMA_SENSITIVE_AP400_CW_Compact Etiketöintikone IMA_Sensitive200-2T_gen_MIR Etiketöintikoneet tarvikkeita

Moderni ja automatisoitu etiketöintikone

Me toimitamme etiketöintikoneita tarpeen mukaan sekä irrallisina yksiköinä että integroitaviksi erilaisiin pakkauskoneisiin ja -linjastoihin. Täysin automaattisesti toimivat etiketöintikoneet tulevat meille arvostetulta valmistajaltamme, italialaiselta IMA:lta.

IMA:n modernit laitteet vastaavat erinomaisesti jatkuvasti kasvavia vaatimuksia pakkausmerkinnöille. IMA on maailman johtava lääketeollisuuden prosessi- ja pakkauskoneiden valmistaja, joka on perustettu Italian Bolognassa vuonna 1961. IMA toteuttaa jatkuvaa tutkimusta ja kehittää laitteitaan sen pohjalta yhä innovatiivisemmiksi. IMA:n laajasta valikoimasta löytyvät monipuoliset ja modernit ratkaisut vaativiinkin tarpeisiin.

Lue lisää IMA:sta

Asiantuntijat apunasi

Pitkän kokemuksemme myötä meillä on laajat verkostot, mutta myös kattava asiantuntemus liittyen erilaisiin etiketöintikoneratkaisuihin. Olemme perheyritys, joka on ollut alalla jo vuodesta 1997 saakka. Autamme sinua mielellämme valitsemaan tarpeisiisi sopivat laiteratkaisut ja kerromme sinulle tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Saat kauttamme myös luotettavan asennuspalvelun, jonka avulla etiketöintikoneet saadaan käyttövalmiiksi vaivattomasti. Meillä on yhteistyökumppaneina myös laaja verkosto osaavaa huoltohenkilökuntaa, joka pitää huolen siitä, että mahdollisissa ongelmatilanteissa koneet saadaan korjattua ja huollettua nopealla aikataululla.

Lisäksi tarjoamme jokaiselle etiketöintikoneen kauttamme tilaavalle asiakkaallemme
käyttökoulutuksen, jonka avulla hankittu laitteisto saadaan otettua käyttöön mahdollisimman
sujuvasti. Me toimitamme aina tarvittavan dokumentaation liittyen kaikkiin toimittamiimme
koneisiin ja laitteisiin.

Ota yhteyttä

Oy Webmatic Ab

Holmbackantie 30
FI-02480 Kirkkonummi
Finland

Projektit & myynti

Åke Åberg
+358 50 520 2533
ake.aberg@webmatic.fi

Toimisto & varaosat

Pamela Åberg
+358 50 325 6954
pamela.aberg@webmatic.fi

IMA logoFrewitt logoFuchs logoGerteis logoMuller logoOptrel logoKrämer logoAdamus logoCeia logo      LKE logo     HAPA logoUson logo

Copyright © 2021 Oy Webmatic Ab

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö