From Process to Pack
Solutions in the Nordics

Pakkauslinja

Meiltä saat laajat pakkauslinjat – kauttamme saat yksittäisten pakkauskoneiden lisäksi myös kattavan valikoiman erilaisia pakkauslinjastoja.

Teollisuuden tuotantoprosesseja voidaan tehostaa laajoilla pakkauslinjoilla, jotka mahdollistavat nopean sarjatuotannon vaativiin tarpeisiin.

Me toimitamme asiakkaillemme kattavan valikoiman korkeatasoisia pakkauslinjoja valmiiksi asennettuina avaimet käteen -periaatteella. Toimitamme pakkauslinjoja ensisijaisesti lääketeollisuuden vaativiin tarpeisiin, mutta tarvittaessa myös muille teollisuuden aloille.

Laajasta valikoimastamme löytyvät käyttövalmiiksi saakka toimitettuina muun muassa:

  • läpipaino-blister-pakkauslinjat
  • tablettien- ja kapselientäyttölinjat
  • tuubintäyttölinjat

Tarpeen vaatiessa pakkauslinjat voidaan räätälöidä juuri asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta
Pakkauslinja
Pakkauslinja tarvikkeita Pakkauslinja tarvikkeita Pakkauslinja tarvikkeita Pakkauslinja tarvikkeita

Meiltä myös koulutus pakkauslinjojen käyttöön

Me Webmaticilla haluamme, että uuden pakkauslinjan hankkiminen kauttamme sujuu asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman sujuvasti. Siksi toimitamme pakkauslinjat kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Kaikki tuotteet todennetaan ominaisuuksiltaan tehdasolosuhteissa (FAT, Factory Acceptance Test), jolloin niille on toteutettu vaatimustenmukaisuustarkastus. Kun kokeneet asiantuntijamme ovat asentaneet ja koekäyttäneet pakkauslinjat, tehdään niille toimestamme vielä SAT-testaus (Site Acceptance Test), jonka avulla varmistetaan, että kaikki on valmista tuotannon aloittamista varten.

Ammattitaitoisten asennuspalveluiden lisäksi saat kauttamme myös käyttöönottokoulutuksen sekä huolto- ja varaosapalvelut. Asentajamme ja huoltajamme ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat perehtyneet nimenomaan tarjoamiemme tuotteiden kunnossapitoon ja kunnostamiseen.

Kun pakkauslinja ja sen käyttöön liittyvät palvelut saadaan kokonaisuudessaan yhden toimijan kautta, voidaan olla varmoja siitä, että prosessi kulkee jouhevasti ja johdonmukaisesti. Ratkaisu on asiakkaan näkökulmasta turvallinen ja selkeä, kun vastaukset kaikkiin kysymyksiin saa meiltä.

Tuotteet arvostetulta valmistajalta

Pullotuskoneemme ovat arvostetun italialaisvalmista IMA:n valmistamia. IMA tarjoaa monipuolisen valikoiman sekä ensi- että toissijaisia pakkauskoneita. Se valmistaa koneita aina yksittäisistä laitteista täydellisiin linjastoihin saakka niin lääketeollisuuden, kosmetiikka-alan kuin ruokateollisuudenkin tarpeisiin. Innovatiivinen tuotekehittely takaa, että kaikki IMA:n valmistamat pullotuskoneet ovat turvallisia ja tuotehävikkiä minimoivia.

Me Webmaticilla olemme toimineet toimittaneet asiakkaillemme erilaisia prosessi- ja pakkauskoneita jo vuodesta 1997 saakka. Tuotevalikoimamme koostuu globaalisti tunnettujen valmistajien koneista ja laitteista.

Oy Webmatic Ab

Holmbackantie 30
FI-02480 Kirkkonummi
Finland

Projektit & myynti

Åke Åberg
+358 50 520 2533
ake.aberg@webmatic.fi

Toimisto & varaosat

Pamela Åberg
+358 50 325 6954
pamela.aberg@webmatic.fi

IMA logoFrewitt logoFuchs logoGerteis logoMuller logoOptrel logoKrämer logoAdamus logoCeia logo      LKE logo     HAPA logoUson logo

Copyright © 2021 Oy Webmatic Ab

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö