From Process to Pack
Solutions in the Nordics

Prosessilaitteet

Meiltä prosessilaitteet lääke- ja kemianteollisuuteen – saat kauttamme prosessilaitteet monipuolisesti eri tarpeisiin.

Me Webmaticilla toimitamme pitkällä kokemuksella prosessilaitteita lääke- ja kemianteollisuuteen. Edustamiamme merkkejä ovat IMA, Gerteis, Frewitt, Krämer, Ceia, Fuchs sekä Muller.

Kattava valikoima laadukkaita prosessilaitteita

Olemme kokenut prosessi- ja pakkauskoneiden toimittaja. Monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu globaalisti tunnettujen valmistajien koneista ja laitteista. Yhteistyössä asiakkaan ja laitetoimittajiemme kanssa suunnittelemme jokaisen asiakkaamme tarpeita parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Pullotuskoneet

Täyttökoneet

Leijupetikuivaimet

Jauhesekoittimet

Märkärakeistimet

Granulointimyllyt

Kompaktorit

Kapselintäyttökoneet

Tablettipuristimet

Tablettien päällystyskoneet

Pesukoneet

Tynnyrisekoittimet

Tablettipuristimien painimet ja matriisit

Pölynpoistoyksiköt

Metallinpaljastimet

Tynnyrit

Kontit

Kylmäkuivurit

Sterilointitunnelit

Nestetäyttökoneet

Jauhetäyttökoneet

Tuubintäyttökoneet

Korkituskoneet

Kauttamme tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme yhteistyössä päämiehemme kanssa myös prosessikoneen asennuksen. Lisäksi jokainen asiakas saa kauttamme halutessaan hyödyllisen käyttöönottokoulutuksen, jonka avulla varmistetaan, että uusi prosessikone saadaan sujuvasti käyttöön.

Asiakkaan näkökulmasta on ihanteellista, kun kaikki tarvittavat palvelut saadaan kätevästi saman toimijan kautta, sillä tämä tekee prosessilaitteiden käyttöönotosta ja niiden ylläpitämisestä helppoa ja turvallista.

Kattava tuoteporfoliomme pitää sisällään arvostettujen valmistajien korkeatasoisia koneita ja laitteita. Toimitamme koneita monipuolisesti lääke-, kosmetiikka-, kemian- sekä elintarviketeollisuuteen, prosessista pakkaukseen.

Kauttamme järjestyvät tarvittaessa myös huolto- sekä varaosapalvelut. Verkostomme alalta on usean vuosikymmenen kokemuksemme myötä kasvanut laajaksi. Olemme perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1997 asti. Me autamme sinua mielellämme löytämään tarpeisiisi sopivimman prosessilaitteen!

Ota yhteyttä

Tuotteet

Oy Webmatic Ab

Holmbackantie 30
FI-02480 Kirkkonummi
Finland

Projektit & myynti

Åke Åberg
+358 50 520 2533
ake.aberg@webmatic.fi

Toimisto & varaosat

Pamela Åberg
+358 50 325 6954
pamela.aberg@webmatic.fi

IMA logoFrewitt logoFuchs logoGerteis logoMuller logoOptrel logoKrämer logoAdamus logoCeia logo      LKE logo     HAPA logoUson logo

Copyright © 2021 Oy Webmatic Ab

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö