From Process to Pack
Solutions in the Nordics

Pullotuskoneet

Pullotuskoneet lääke- ja muuhun teollisuuteen – kauttamme saat pullotuskoneita monipuolisiin tarpeisiin.

Me Webmaticilla toimitamme pullotuskoneita lääketeollisuuteen, mutta tarpeen mukaan myös muiden teollisuusalojen toimijoille. Kattavasta valikoimastamme löytyy niin muovi-, lasi- kuin pienpullojenkin pullotukseen tarkoitettuja koneita. Lisäksi valikoimastamme löytyy viaalien ja ampullien täyttöön sopivia pullotuskoneita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta
Pullotuskone
Pullotuskone Pullotuskone tarvikkeita

Laadukas koneisto takaa sujuvan prosessin

Automaattiset pullotuskoneet sopivat erinomaisesti esimerkiksi nestemäisten tuotteiden kustannustehokkaaseen pakkaamiseen. Kaikkiin toimittamiimme pullotuskoneisiin kuuluvat asiantuntevat asennus-, käyttöönotto- ja huoltopalvelut. Kun koko kokonaisuus on hankittu yhdeltä toimijalta, on prosessi asiakkaan näkökulmasta turvallinen ja huoleton. Onko pullotuskoneen tai -koneiston hankkiminen kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna sinulle ajankohtaista?

Pullotuskoneet päämieheltämme IMA:lta

Toimintamallimme Webmaticilla on agentuuripohjainen, ja pullotuskoneet tulevat meille arvostetulta päämieheltämme IMA:lta. IMA on Italiassa vuonna 1961 perustettu, maailmaan tunnetuimpiin lääketeollisuuden prosessi- ja pakkauskoneiden valmistajiin kuuluva taho, joka teettää jatkuvaa tutkimusta ja kehittää moderneja ratkaisuja vaativiin lääketeollisuuden tarpeisiin.

Myös meillä Webmaticilla on pullotuskoneiden toimittamisesta kahdenkymmenen vuoden kokemus. Mikäli sinulle tulee siis mitä tahansa kysyttävää liittyen pullotuskoneisiin tai muihin lääketeollisuuden prosessilaitteisiin, olethan yhteydessä asiantuntijoihimme »

Varmaa suorituskykyä huippulaatuisilla pullotuskoneilla

Päämiehemme IMA on jo monen vuosikymmenen ajan valmistanut huippulaatuisia, nestemäisten tuotteiden pullotukseen sekä pullojen sulkemiseen sopivia koneita. IMA:n tarjoamat tuotteet ovat tarvittaessa räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla sopiviksi, jolloin pullotuskoneiden avulla pystytään puhdistamaan ja annostelemaan tuotteita äärimmäisellä tarkkuudella.

IMA:n pullotuskoneista löytyy erilaisia ratkaisuja, joiden avulla lääketeollisuuden säilytysratkaisut saadaan suljettua turvallisimmalla mahdollisella tavalla, olipa kyseessä sitten mikä tahansa sulkemismenetelmä. IMA:n kestävät ja tehokkaat pullotuskoneet kestävät erittäin vaativiin tuotantosuorituksiin pystyen pakkaamaan jopa 450 kpl tuotteita minuutissa (lähde: https://ima.it/pharma/brands/ima-life/).

Haluatko kuulla lisää valikoimastamme löytyvistä pullotuskoneista?

Oy Webmatic Ab

Holmbackantie 30
FI-02480 Kirkkonummi
Finland

Projektit & myynti

Åke Åberg
+358 50 520 2533
ake.aberg@webmatic.fi

Toimisto & varaosat

Pamela Åberg
+358 50 325 6954
pamela.aberg@webmatic.fi

IMA logoFrewitt logoFuchs logoGerteis logoMuller logoOptrel logoKrämer logoAdamus logoCeia logo      LKE logo     HAPA logoUson logo

Copyright © 2021 Oy Webmatic Ab

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö